52 Orduspor iki golcü birden aldı

TAKİP ET

52 Orduspor gönderdiği iki forvetin yerine iki forvet birden aldı. Mor Beyazlıların aldığı forvetten Sinan Akaydın bu sezon gol atamadı.

3. Lig 1. Grupta zirve hedefleyen 52 Orduspor ilk devrede istediği sonuçları alamamıştı. Mor Beyazlılar forvet oyuncuları Batuhan Er ile sonun ilk haftalarında Mehmet Gürkan ile devre arasında yollarını ayırmıştı. 


Golcülerinden beklediğini bulamayan 52 Orduspor, devre arasında kadrosuna iki golcü birden kattı. Mor Beyazlılar, Artvin Hopaspor’dan Yusuf Atasoy ve Karacabey Belediyespor ‘dan Sinan Akaydın ile anlaşmaya vardı.


24 yaşındaki Yusuf Atasoy, Erbaaspor, Başkent Şafakspor, Çatalçaspor, Belediye Kütahya ve Artvin Hopaspor’da forma giydi. Ligin ilk devresinde 6 gol attı.


Karacabey Belediyespor’dan alınan Sinan Akaydın ilk devre takımında gol sevinci yaşayamadı. 29 yaşındaki Sinan Akaydın, Akçaabat Sebatspor, Altınordu, Yalıspor, Sandıklıspor, Erbaaspor, Sivas Belediyespor, Kastamonuspor, Bandırmaspor, Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbekirspor, Turgutluspor, Anagold 24Erzincanspor ve Karacabey Belediyespor formaları giydi.


Sinan Akaydın ve Yusuf Atasoy’un 2 Ocak’ta Ordu’ya gelerek kampa katılacağı bildirildi.