A jet Ordu Giresun Havalimanı için bilet satışına başladı

TAKİP ET

A Jet bilet satışlarına başladı. Anadolu jet yerine kurulan A Jet kendi internet sitesinden bilet satışı yapıyor. Uçuşlar 31 Mart Pazar günü başlıyor.

Türk havacılık sektöründe bir devir bitiyor yeni bir devir başlıyor. THY bünyesinde faaliyet gösteren Anadolu Jet  kapanıyor. Anadolu Jet’in yerine bağımsız bir firma olarak A Jet geldi.


A jet Ordu Giresun Havalimanı uçuşlarına 31 Mart Pazar günü başlıyor. A Jet, daha önce Anadolu Jet tarafından yapılan uçuşları gerçekleştirecek.
A Jet yeni dönemde Ordu Giresun’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na günde 3 haftada 21 uçuş icra edecek. 


İzmir uçuşlarının günü değişti. Ordu Giresun’dan İzmir uçuşları Pazartesi ve Cuma günleri haftada 2 gün yapılacak. Ankara uçuşları günde iki haftada 14 uçuş olarak planlandı. Ankara uçuşlarının saatlerinde değişikliğe gidildi.

A Jet hakkında
AnadoluJet bayrağı altında yıllardır gerçekleşen keyifli seyahatlerden sonra, AJet markası sadece yeni bir isim değil; aynı zamanda yolcularına modern ve ulaşılabilir fiyatlarla hizmet sunma vaadini taşıyan bir dönüşümün de adı. Yolcularımızın uygun fiyatlı seyahat etme isteklerine odaklanan yepyeni bir havayolu oluşturduk.
AJet havayolumuz, genç ve çevreci uçaklardan oluşan, sade ve ferah kabinlere sahip bir filoya sahip olmanın yanı sıra, dijital bir havayolu olarak da kullanıcı dostu ve kısa sürede işlemlerinizi tamamlamanıza imkân sağlayan rezervasyon sistemleri ile hizmet veriyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde 200 uçağımız ile 42 iç hat, 80 dış hat olmak üzere toplam 44 ülkeye uçacağız. Böylece her seyahat planınızda size eşlik edecek bir AJet uçuşu olacak. Sizleri en uygun fiyatlarla, sevdiklerinize güvenle kavuşturmaya devam edeceğiz.