AK Parti'de Ordu'da ilçelerde hangi başkanlar değişecek?

TAKİP ET

AK Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler olarak belirlendi. Gözler ilçe belediye başkanlarında. Hangi başkanlar değişecek. Güler, kimlere kefil olmayacak?

AK Parti'de ilçe belediye başkanları için heyecanlı bekleyiş başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Hilmi Güler ile "Yola devam" açıklamasından sonra ilçe belediye başkanları adete birbirleriyle yarışa girdi. Başkanların sosyal medya hesaplarından Hilmi Güler ile ilgili övgü dolu paylaşımlar yapmaları dikkat çekti.
Hilmi Güler'in dün Ordu'ya gelişi sırasında ilçe belediye başkanları Hilmi Güler'e sarılmak, yanında fotoğraf karesine girmek için sıraya girdi.
Düne kadar Hilmi Güler hakkında konuşan bazı belediye başkanlarının değişen bu tavrının altında aslında makam kaygısı yattığı ortaya çıktı!

Hilmi Güler, 5 yıl önce de Ordu'ya aday olarak ilk geldiği gün, "Sevgiyi büyütmeye geldim" demişti. Geçen 5 yılda bazı ilçe belediye başkanları,  Hilmi Güler'le uyumlu çalışamadı. Güler'in hızına, düşüncesine ayak uyduramayan bazı başkanlar, Hilmi Güler'le ilgili olumsuz tavırlar sergiledi.
Güler, çok iyi bildiği bu isimleri deyim yerindeyse sineye çekti.


SEÇİM GÜNÜ İLE SENET GÜNÜ TEZ GELİRMİŞ
Ordu'da 5 yıldır farklı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyan Hilmi Güler, dün konuşmasında sık sık "Kavgadan uzak, çatışmadan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde dünyaya da buradan bir mesaj vereceğiz."dedi.
Hilmi Güler'in  AK Parti Ordu İl Başkanlığını ziyareti parti içerisinde oldukça olumlu yansıdı.Bu ziyaret Güler'in teşkilatlarla birlikte hareket etmeye devam edeceği mesajı olarak algılandı.


Ordu'da İlçelerde kimler belediye başkan adayı gösterilecek? Adaylık belirlenene kadar, ilçe belediye başkanlarının gözüne uyku girmeyecek gibi.
Hilmi Güler'in, uyumsuz, performansı düşük, seçim kazanmakta zorlanacak adaylara kefil olmayacağı  ifade ediliyor. AK Parti'de son kararı Genel Merkez verecek.