AK Parti'de temayül başladı adaylar ecel terleri döküyor!

TAKİP ET

Ordu AK Parti'de temayül başladı. Partililer sandık başına gidiyor, adaylar adeta ecel terleri döküyor. Genel Merkezden bir ekip Ordu'ya geldi.


AK Parti’de adayların belirlenmesinde önemli kriterlerden birisi de parti içerisinde yapılan temayül yoklamaları.

Ordu’da da Belediye Başkan adaylarının belirlenmesine yardımcı olacak temayül gerçekleştiriliyor.

Temayül Altınordu Atatürk Spor Salonunda yapılıyor. 19 İlçeden partililer temayülün yapıldığı Atatürk Spor Salonuna geliyor.

Temayül için Ankara’dan AK Parti Genel Merkezi bir komisyonu Ordu’ya gönderdi. Ankara’dan gelen ekipte  TBMM KİT Komisyonu Başkanı, Aydın Milletvekili  Mustafa Savaş, Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, Siirt Milletvekili  Mervan Gül ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Derya Çıraklı yer alıyor.

Oylama elektronik ortamda yapılıyor. Oylama saat 17.00’de sona erecek. Oylama sonuçları açıklanmayacak. Genel Merkezde sadece sorumlu kişiler görebilecek.

Temayülde Büyükşehir ve İlçe belediyesinden memnun musunuz? sorusu ile birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesi için iki aday ismi yazılacak.

ADAYLAR HEYECANLA BEKLİYOR

Ordu’da AK Parti’den büyükşehir ve ilçe belediyeleri için 111 aday adayı bulunuyor. Adaylarda temayüle katılan partililere salon kapısında karşılıyor. Aday adaylarının heyecanlı oldukları gözlendi.