AK Parti İlçe Başkanı İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Oldu

TAKİP ET

AK Parti'de eski ilçe başkanı, İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Mesudiye eski İlçe Başkanı Salih Yaman önceki gün partisinden istifa etmişti. Salih Yaman, İYİ Parti'nin Mesudiye Belediye Başkan Adayı oldu.
AK Parti'nin Mesudiye'de kurucuları arasında olan Salih Yaman, İlçe başkanlığı görevinde bulunmuş,  milletvekili aday adayı da olmuştu. Yaman, 31 Mart seçimleri için AK Parti'den aday gösterilmeyince partisinden  istifa etmişti.


İYİ Parti Mesudiye Belediye Başkan Adayı Salih Yaman, "Yıllardır Mesudiye ilçeme, kıymetli hemşerilerime hizmet ettim. İstanbul'daki makna ve araçlarımı Mesudiye'ye getirerek, ilk gerçek mıcır, kum tesisini kurdum. Yatırım yaptım. Ak Parti ilçe başkanlığı, görevinde bulundum. Milletvekili adayı oldum. Yani hep Mesudiyeliler'in arasında bulndum.

Yapılan büyük haksızlık ve vefasızlık üzerine Ak Parti'den istifa ettim. 30 yıldan beri dava arkadaşlığı yaptığım Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir  Belediyesi Başkan Adayı sayın Enver Yılmaz, Ordu İl Başkanımız sayın  Melikşeh Murat Genç, Mesudiye İlçe yöneticilerimizden gelen teklif üzerine, Belediye Başkan Adayı olmayı kabul ettim. Daha bu açıklama yeni duyulmasına rağmen onlarca hemşerimden, muhtarımızdan, dernek başkanlarımız, iş insanlarımızdan destek telefonları, mesajları geldi.

Çok iddialıyız. İYİ Parti olarak seçimi Ordu'da ve Mesudiye'de kazanacağız. Kendimize, yaptıklarımıza ve halkımızın engin vefasına güveniyorum. Mesudiye'yi iyi bir gelecek bekliyor"dedi.