AK Parti Mesudiye'de siyaset ısındı Belediye komple aday oldu!

TAKİP ET

AK Parti'de Mesudiye'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yerel seçimlerde ilk kez   bu kadar fazla aday adayı çıktı. 7 adaydan 5'i belediyenin içerisinden olması dikkat çekti.

Ordu Mesudiye’de AK Parti’den belediye başkanlığı için 7 aday adayı bulunuyor. Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi, Özel Kalem Müdürü, İlçe Başkanı aday adayı oldu.

Yerel seçimler öncesi Mesudiye’de siyasetin ateş yükseldi. Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, genel seçimlerde milletvekili adayı olduğu için görevinden istifa etmişti. Gül’ün yerine Meclis Üyesi Muammer Özer getirilmişti.

Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Mesudiye Başkanlığı için daha önce görevinden istifa eden İsa Gül, mevcut Belediye Başkanı Muammer Özer, daha önce Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Belediye Meclis Üyesi Necmi Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Birlikbaş, Mesudiye Belediyesinde önceki dönemlerde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Nihat Dursun Ersin  aday adayı oldu. Bu adayların belediye kökenli olması dikkat çekti.

AK Parti Mesudiye İlçe Başkanı Aydın Gündoğdu’da Belediye Başkan aday adaylarından.

Mesudiye’de son aday adayı Mesudiye siyasetinin duayen isimlerinden Salih Yaman’dan geldi. Salih Yaman da Mesudiye Belediye Başkanlığına aday adayı başvurusu yaptı.