AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Belirliyor

TAKİP ET

AK Parti'de aralarında Ordu'nun da olduğu büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Parti Genel Merkezinde kritik toplantı başladı.

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları belirleniyor. Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde kritik toplantılar düzenleniyor. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için dün başlayan toplantılar bugünde devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantılara bizzat katılıyor. Dün Genel merkezde çalışan Erdoğan çalışmalarını bugün de Genel Merkezde sürdürüyor.


ORDU BÜYÜKŞEHİR İÇİN SON TOPLANTI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesi için AK Parti Genel Merkezi bugün son toplantısını yapıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, 16 İlçe Belediye Başkanı, İl Başkanı 19 İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı Ankara’ya gitti.
Son görüşmenin yapılarak büyükşehir adayının belirleneceği ifade edildi.


ADAYLAR AÇIKLANIYOR
AK Parti Genel Merkezi, aralarında Ordu’nun da olduğu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını 26 Aralık Salı günü açıklaması bekleniliyor. Bu tarih için Genel Merkezin hazırlık yaptığı öğrenildi.