AK Partili Belediyenin Düzenlediği Festivale Ak Partili Milletvekilleri Katılmadı

TAKİP ET

Ordu'da AK Partili Belediye tarafından düzenlenen festivale Ak Parti Milletvekillerinin katılmaması tartışma yarattı. Festivale  sadece Cumhur İttifakı MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk katıldı.

Ordu’da sakin Şehir Perşembe’de bugün Hamsi Festivali düzenlendi. Festivale AK Partili Perşembe Belediyesi ev sahipliği yaptı.


Festivale AK Parti Ordu Milletvekillerinden Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak ve Mustafa Hamarat katılmadı.


Ordu’da yapılan organizasyonlara pek katılmayan AK Partili Milletvekillerinin, AK Partili belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe de katılmaması tartışmayı da beraberinde getirdi.


ŞANLITÜRK VARDI


Ordu’da düzenlenen etkinliklere en fazla katılan isim Cumhur İttifakı ortağı MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk oluyor.


Perşembe Hamsi Festivaline katılan Milletvekili Naci Şanlıtürk’e, AK Partili Belediye Başkanları ve vatandaşlar büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.


10 TON HAMSİ TÜKETİLDİ


Festivalde katılımcılara 10 ton hamsi ikram edildi.
Perşembe Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı,Büyükşehir Belediyesi ile Perşembe Kaymakamlığının desteğiyle 4. Hamsi Festivali gerçekleştirildi.
Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayim Tandoğan, gazetecilere, festivale katılımın fazla olduğunu belirterek, "Güzel bir günde, güzel bir festival yaptık. Günler öncesinden hazırlıklarına başladığımız festivale binlerce vatandaş katıldı. İkram ettiğimiz hamsilerimiz çok güzel." dedi.


İlk etapta 7 ton hamsi ikram ettiklerini, katılımın artması üzerine miktarı 10 tona çıkardıklarını aktaran Tandoğan, etkinliği gelecek yıllarda da sürdüreceklerini kaydetti.
Yöresel sanatçıların konser verdiği festivalde, katılımcılara pancar çorbası ile cevizli helva da ikram edildi.


Festivale, Ordu Valisi Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler de katıldı.