Akkuş Belediyespor cephesi: Galatasaray'la oynamak bile onurdur

TAKİP ET

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor hikaye yazmaya devam ediyor. Standartlara uygun salonu olmaDIğı için maçlarını deplasmanda oynayan Yeşil Beyazlılar Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Kulüp Başkanı Soner Efil," Galatasaray gibi bir devle oynamak bizim için onurdur. Canımız sağolsun" dedi.
2014 yıldan Bölgesel Lig ile Voleybol macerası başlayan Akkuş Belediyespor 9 yılda büyük başarılara imza attı. Geçen sezon şampiyon olarak Efelr Ligi'ne yüklselen Akkuş Belediyespor Akkuş Spor Salonun yetersiz olunca maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kaldı. Akkuş Spor Salonunun ligin ikinci devresine yetiştirilmesi planlanıyor.
Akkuş Belediyespor deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 yenilgi aldı.Bigadiç Belediye'yi yenen Akkuş Belediyespor, Alanya ve Galatasray'a kaybetti.
Akkuş Belediye bu hafta Ziraat Bankası ile karşılacak.
Akkuş Belediyespor'un isim sponsorluğunu Kuşgöz İzmir Vinç yapıyor.
Akkuş Belediyespor'u Küçük Şehrin Büyük Hikayesi diye sözlerine başlayan  Kulüp Başkanı Soner Efil, "2014 yılında bölgesel ligden başlayarak en üst lig olan Efeler ligine çıkan ve 25 EKİM 2023 çarşamba günü saat 18.00 de Türkiye nin köklü kulüplerinden Galatasaray ile maç oynamak nasip oldu.

Bu başarı hikayesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu ekibin içinde şahsıminda olmasından gururluyum.

Tüm hemşehrilerimizin ve Akkuş BelediyeSpor sevenlerinin maddi manevi desteklerini önceden olduğu gibi bundan sonrada vereceklerini ve takımımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz."dedi.