Akpınar CHP İl başkanlığına adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı başladı. Ordu il başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Bülent Akpınar oldu.
Akpınar, parti binasında yaptığı açıklamada, “Ordu İl Bakanlığına adaylık, herkese kısmet olmayan bir onurdur. Çünkü kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu partisinde göreve talip olmaktan bahsediyoruz.” Dedi.
“CHP’yi Ordu’da birinci pati yapacağım”
CHP’Yİ Ordu’da birinci parti yapmaya aday olduğunu belirten Akpınar; “Ben sadece bu partinin değil aynı zamanda kurucu genel başkanımız Atatürk'ün devrim ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olmaya adayım. CHP’yi Ordu’da hak ettiği yere taşımaya, birinci parti yapmaya da adayım. Birileri için değil sadece örgütümüzün neferi olmak için adayım. Son seçimlerde alınan yenilgi sonrası seçmen tabanımızda, üyelerimizde, örgütlerimizde ortaya çıkan hayal kırıklığını, umutsuzluğu silmek için de Ordu il başkanlığına adayım.” diye konuştu.
“Değişim olmalı ve bu bir gelenek haline gelmeli”
Akpınar’ın açıklamasının devamı şöyle: “Parti içi tartışmaları bir an önce bitirmek, CHP’yi ayağa kaldırmak gerekiyor. Bu nedenle kaybedilecek tek bir dakikamız bile yoktur. Evet partide değişim gerekiyor, ama sadece bu kez mi? Elbette ki hayır.
Her seçim sonrası Parti de değişim olmalı ve bu bir gelenek haline gelmelidir. Kadrolarımızda, politikalarımızda, örgütlerimizde her yeni döneme ayak uyduracak şekilde değişimin önünü açmalıyız.