Altınordu İlçe Tarım Müdürlüğüne Baysal Bayaslan atandı

TAKİP ET

Altınordu İlçe Tarım ve Orman Müdürü değişti. İlçe Müdürlüğüne Kabadüz İlçe Müdürü atandı.

Kabadüz Tarım ve Orman İlçe Müdürü Baysal Bayaslan, Altınordu İlçe Müdürü oldu. Altınordu İlçe Müdürü Abdullah Öztürk, İl Müdürlüğü Koordinasyon Şube Müdürlüğüne getirildi.
Kabadüz'de 5 yıldır görev yapan İlçe Müdürü Baysal Bayaslan"Yaklaşık beş yıldır İlçe Tarım Ve Orman Müdürü olarak çalıştığım ilçemizden Altınordu İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğüne İlçe Müdürü olarak atanmamdan dolayı ayrılıyorum. Bu süreçte başta üreticilerimiz olmak üzere çalışma arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarımıza, kurum amirlerimize, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İl Müdürüm sayın Kemal Yılmaz 'a çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" dedi.
BAŞKAN KAYA'YI ZİYARET ETTİ
Altınordu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Baysal Bayaslan, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'ya veda ziyaretinde bulundu. Başkan Kaya,"İlçemize özveri ve gayretle hizmet eden ve Ordu'nun Altınordu İlçesine tayini çıkan İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Sn. Baysal Bayarslan belediyemize veda ziyaretinde bulundu. 
Müdürümüze ilçemize yaptığı hizmetler ve emeği için teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.