Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi Ordu'da vizyona girdi

TAKİP ET

Ordu'da bu hafta 5 yeni film vizyona girdi. Yeni filmler arasında Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi de yer alıyor.

Ordu Sinevizyon Sinemasında bu hafta vizyona 5 yeni film girdi. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben,Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence ,Zina ve Napolyon / Napoleon bu haftanın vizyona giren yeni filmleri oldu.

Sinemada toplam 12 film 9 ayrı salonda gösterimde.

Ordu Sinevizyon Sinemasında gösterimde olan filmler şöyle;

The Marvels

2019 yapımı Captain Marvel'dan sonra ilk kez bir MCU filminin merkezinde göreceğimiz Carol Danvers, yani Captain Marvel, yeni film The Marvels'ta evreni tehdit eden bir tehlikeye karşı Ms. Marvel dizisinin ana karakteri Kamala Khan ve WandaVision ile MCU'ya adım atan Monica Rambeau ile güçlerini birleştiriyor.

Carol Danvers yani Captain Marvel, despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri kazanır ve Yüce Zeka’dan intikam alır. Ancak yaşanan beklenmedik bir olay sonucu Carol, dengesi bozulmuş bir dünyanın yükünü sırtlanır. Görevi gereği bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilmesi, hayatını tamamen değiştirecektir. Burada Carol’un güçleri, bir Jersey City hayranı olan Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Bu sürpriz üçlü birlikte hareket ederek kainatı kurtarmaya çalışacaktır.

 Çok Aşk

Çok Aşk, bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinema ile ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır.

 Meksika Açmazı

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı mizah programı Meksika Açmazı'nın sinema uyarlaması olan film, aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden ekibin hikâyesini anlatıyor.

 

Aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, ardı arkası kesilmeyen komik olayların içerisinde birbirleriyle olan ilişkilerini sorguladıkları birçok açmaza düşerler. Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanır.

 Napolyon / Napoleon

Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor.

 

Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler.

 Zina

Genç yaşlarda kolay para kazanmanın sürekli peşinden koşan Melis, Banu ve Jale günün sonunda zengin insanlarla ile para karşılığında ilişki kurmaya başlarlar. Kısa bir zaman sonra zengin bir iş insanı olan Ali ile randevulaşıp evine giderler. Ev’de takıldıkları sırada Ali’nin eşi Nazlı eve gelir ve bu olayları görür. Yaşanılan olaylar sonucunda evi terk eden Nazlı tanıdığı bir büyücüye gider ve büyü yaptırır. Artık onlar için farklı planlar vardır.

 

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı / The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snake

Açlık Oyunları roman serisine imza atan Suzanne Collins'in 2020 yılında yayımlanan Kuşların ve Yılanların Şarkısı kitabından uyarlanan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, dört filmlik seride Capitol'un tiran lideri olarak gördüğümüz Coriolanus Snow'un, yıllar önce gençlik döneminde, 10. Açlık Oyunları'nda 12. Bölge'den Lucy Gray Baird'ın mentoru olması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece / Five Nights at Freddy's

Film, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.

 Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor.

 Aybüke: Öğretmen Oldum Ben

Yönetmen Murat Onbul

Oyuncular: Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeynep Kankonde

Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Aslan Hürkuş 3 Anka Adası

Film, bilimsel çalışmalar yapan Anka ve Fikret'in yardımına koşan Aslan, Hürkuş ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

 

Anka bilimsel çalışmalar yapan Fikret adlı bir bilim insanıyla Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Yanında teknik işleri halleden, tesiste bir nevi otomasyon kolu olarak kullanılan on dördü küçük, biri büyük toplam on beş drone vardır. Anka ve Fikret’in yürüttüğü çalışmalar adaya bir gök taşının düşmesiyle alt üst olur. Gök taşının yaydığı manyetik alan sayesinde drone’lar canlanır ve tüm drone’lar Anka’ya karşı cephe alır. Drone’ların lideri Yusufçuk, Anka dahil tüm uçan araçları kendi emrine almak ister. Diğerlerine Anka’yı yakalaması için emir verir. Onlardan kaçarken hasar gören Anka’nın imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir. Bir grup çocuğun, uçuk kaçık bir bilim adamının ve iki uçan aracın drone’ları durdurması için ilk başta iş birliği yapmayı öğrenmeleri gerekir.

 Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence / Masha and the Bear: Twice the Fun

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor.

Koca Ayı uzun yıllardan sonra ilk kez konforlu evinden ayrılır ve hayalini kurduğu hedefine ulaşmak için kendisini büyük bir şehrin sosyal yaşamının merkezinde bulur. Şimdi o bir düğün fotoğrafçısı ve Maşa ise onun asistanı! Elveda, ciddi törenler! Sonrası mı? Yeni yıla sayılı günler kala yılda yalnızca bir kez bir araya gelen, Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla tanışabilirsiniz. Koca Ayı ve diğer orman sakinleri unutulmaz bir tatile hazırlanırken Maşa, Buzların Lordu küçük Ocak ile tanışır.

Troller 3: Hep Beraber / Trolls Band Together

İki film boyunca süren gerçek dostluk, amansız flörtleşmeden sonra Poppy ve Branch artık resmen, nihayet, bir çiftler! Birbirlerine yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder. Bir zamanlar dört erkek kardeşi Floyd, John Dory, Spruce ve Clay ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone’daymış. Ama Branch’in kardeşi Flloyd, müzik yeteneklerinden dolayı bir çift kötü pop star karakteri - Velvet and Veneer— tarafından kaçırılınca Branch ve Poopy, diğer kardeşlerle yeniden bir araya gelmek ve Flloy’u pop kültür bilinmezliğinden bile daha kötü bir kaderden kurtarmak üzere korkunç ve duygusal bir yolculuğa çıkarlar.