Başkan Tepe'yi 17 yıl öncesine götüren gece! Diploma verdi duygusal anlar yaşadı

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 17 yıl önce mezun olduğu Ordu Atatürk Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı.

2019 yılında 28 yaşında Gülyalı Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, Türkiye'nin en genç belediye başkanı olmuştu. Başkan Tepe, 2024 yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçildi.


Gençlerin büyük destek verdiği Başkan Tepe, dün akşam yine gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Bu gece Başkan Tepe için oldukça özeldi. Ulaş Tepe, 4 yıl okuduğu ve 2007 yılında mezun olduğu Ordu Atatürk Anadolu Lisesi'nin mezuniyet gecesine katıldı. Başkan Tepe, okulu başarı ile bitiren öğrencilerin diplomalarını verdi.


Başkan Tepe kendisi için çok özle olan mezuniyet gecesiyle ilgili şunları paylaştı;
Bu akşam benim için çok özeldi.
2007 yılında benim de mezunu olduğum Atatürk Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine Altınordu Belediye Başkanı olarak katılma onurunu yaşadım.
Genç kardeşlerime mezuniyet belgelerini takdim ederek, ailelerinin ve idarecilerimizin heyecanını paylaştık.


Bu vesileyle eğitim ve öğretim hayatımda emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ederiyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum. Vefat eden öğretmenlerimi de saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Mekanları cennet olsun.
Sevgili kardeşlerime başarı dolu bir gelecek diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.