Boztepe Tepe Restoran Memur Sen üyelerine yüzde 20 indirimli

TAKİP ET

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyelerinin ve birinci derece yakınlarının faydalanabildiği anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Memur-Sen bu kez de Ordu’nun seyir terası olan Boztepe’de bulunan Tepe Restaurant ile masaya oturarak üyelerine ve yakınlarına yüzde 20 indirim fırsatı sağladı.
Ordu’da 15 bin üyesi bulunan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Ordu Şube Başkanlığı  üyelerinin faydalanması için ülke genelinde ve Ordu’da bulunan seçkin kurumlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. 
Sağlık, elektrik, elektronik, giyim, konaklama ve daha birçok alanda yaptığı anlaşmalarla üyelerine indirim olanağı sağlayan Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (Memur-Sen) Ordu Şube Başkanlığı anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar ve sendika yetkilileri Ordu’nun Altınordu İlçesi’nin seyir terası ve turizm beldesi olan Boztepe’ye çıkarak Tepe Restaurant ile indirim sözleşmesi için masaya oturdu.
Tepe Restaurant yetkilisi Yaşar Aktaş ile indirim sözleşmesi için masaya oturan Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, “ülkemizin ve Ordumuzun seçkin kuruluşları ile üyelerimiz adına anlaşma sağlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda en son olarak Boztepe’de bulunan ve işletmeciliğini Cem Yener ve Refik Şener’in yaptığı Tepe Restaurant ile üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim için masaya oturup el sıkıştık. Üyelerimiz artık hem kartlarını hem de dijital kimlik kartlarını ilgiliye göstererek Tepe Restaurant’ın hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanabilecek. Yeni anlaşmamız hem bizlere hem de  üyelerimize hayırlı olsun” dedi.