Çamaş Kanyonu sağlık turizmine açıldı

TAKİP ET

Dünyanın en uzun 3 Türkiye'nin en uzun kanyonlarından olan aynı zamanda  gizem'i ile ünlü olan Çamaş Kanyonu Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.
Çamaş Belediye başkanı Mahmut Ayparçası hazırlıklarımızı bitirdik ön müracaatımızı yaptık. Çamaş  gizemiyle en gizemli Kanyonlarından biri dünyanın uzun üçüncü Türkiye'nin en uzun kanyonu ve dünyada en çok endemik bitki ve otların yetiştiği yer olarak biliniyor.  Gunnes rekorlar kitabına girmek için ön müracaat yaptıklarınıda söyleyen başkan Ayparçası, Bu yazın Guinness rekorlar kitabından bir heyetin geleceğini ve çamaşır gezeceğini ifade etti.
GİZEMLİ KANYONLAR DİYARI ÇAMAŞ
Dünyanın en vahşi kanyonları arasında gösterilen Gizem ve sır dolu Türkiye'nin en uzun kanyonu Çamaş kanyonu gizemli kanyonlar diyarı Çamaş diye geçtiğimiz aylarda görücüye çıkmıştı.
ÇAMAŞ İÇİNDE EN ÇOK ŞELALE BULUNAN KANYON
Çamaş kanyonu gizemi'nin yanı sıra içinde yüzlerce şelale bulunan tek kanyon olarak biliniyor.  Türkiye'de ilk ve tek olan içinde yüzlerce şelale bulunduran Çamaş'ın gizemli kanyonların ziyaretçileri tarafından çok ilgi görüyor.
TÜRKİYE'DE İLK VE TEK
Çamaş'ın gizemli kanyonları yapılan bir proje ile sağlık turizmine açıldı. Türkiye'de ilk olan kanyonda sağlık turizmi altyapısı tamamlandı. Önümüzdeki yaz hizmet vermeye başlayacak olan kanyonda en çok su ile rehabilitasyon zihin dinlendirme su sesin de rahatlama gibi alanlarda   hizmet vermeye başlayınca olan Kanyon aynı zamanda Türkiye'nin ve dünyanın en sakin kanyonları olarak da biliniyor