Çambaşı'nda bungalov evler yılbaşı için 30 bin TL'den satıldı

TAKİP ET

Ordu'da Kayak Merkezinde bulunan Doğa Tesislerinde bungalov evler yılbaşı için günler öncesinden doldu.  Tesiste otel odası için rezervasyon ise devam ediyor.


Ordu Çambaşı Kayak Merkezi’nde bulunan Doğa Tesisleri yılbaşı için büyük ilgi görüyor. Tesiste bulunan 12 bungalov ev yılbaşı için günler öncesinden doldu.
Karadeniz Bölgesi’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Çambaşı Kayak Merkezi içerisinde bulunan Doğa Tesislerinde bugalov evler yılbaşı için 30 Bin TL’den satıldı.
12 bungalov evin tamamı dolmuş durumda İşletmede bulunan 40 yatak kapasiteli otel için rezervasyon alınıyor. Otel için iki gece çift kişi paket  fiyatı uygulanıyor.Yılbaşı için Çambaşı’na Ordu dışından da gelenlerin olduğu bildirildi.
Çambaşı Kayak Merkezinde yeterli kar olmadığı için henüz kayak yapılamıyor. Bu hafta içerisinde kar yağışı ile birlikte kayak faaliyetlerinin başlaması bekleniliyor.
Çambaşı Kayak Merkezi Doğa Tesislerinde 12 adet bungalov ve 40 yatak kapasiteli otel bulunuyor.


Çambaşı Kayak Merkezi Doğa Tesisleri Ordu Şehir Merkezine 55, Ordu Giresun Havalimanı’na 70 Km mesafede bulunuyor. Ulaşım özel araçla sağlanıyor.