CHP'de Ordu hangi adaya destek veriyor; Yeni açıklama geldi

TAKİP ET

CHP'de büyük kurultay öncesi hareketlilik yaşanıyor. Ordu delegeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na mı destek veriyor. Altınordu İlçe Başkanı Gürsoy açıklama yaptı.

CHP’de Büyük Kurultay hafta sonu Ankara’da yapılacak. Ordu teşkilatı ve delegeler kime destek veriyor.
Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar , Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Ordu Kurultay Delegeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarete Milletvekili Seyit Torun’un katılmaması dikkat çekti. Torun, Özgür Özel’e tam destek veriyor.
Ziyaretle ilgili paylaşım Milletvekili Mustafa Adıgüzel’den geldi.
Adıgüzel;  İl başkanımız ve Kurultay delegelerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edip Ordu ilimiz ile ve Kurultay süreci ile ilgili değerlendirme fırsatı bulduk. Güzel sohbet ve kabulleri için teşekkür ediyorum..” dedi.
Bu ziyaret kamuoyunda Ordu Teşkilatı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında şeklinde algılandı.
Bu kez CHP Altınordu İlçe  Başkanı Bulut Gürsoy açıklama yaptı;
"İlimizde bazı yazılı ve görsel medya da yayınlanan Ordu Örgütü CHP Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında tarzındaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Genel başkanımız partimizin genel başkanıdır ve parti kültürü çerçevesinde kendisine nezaket ziyareti gerçekleştirilmiştir.
Aynı şekilde Genel Başkan adayı olan Sayın Özgür Özel’e de nezaket ziyareti gerçekleştirilecektir. Altınordu ilçe başkanı ve kurultay delegesi olarak; bizleri göreve getiren delegelerimizle partili üyelerimizle ve yönetim kurulumuzla yapmış olduğumuz toplantılardan çıkan karar gereği belirlediğimiz adayı desteklediğimizi ve genel başkan adaylık önergesine  de imza sağlayacağımızı Ordu halkına ve kamuoyuna şahsım adına beyan ederim. Saygılarımla…”