CHP İl Başkanı Bülent Akpınar görevi devraldı

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı seçilen Bülent Akpınar görevi Mehmet Kaptanoğlu’ndan devraldı. Kaptanoğlu Akpınar’a tören sırasında çiçek yerine partinin anahtarını teslim etti.
CHP Parti İl Binasında yapılan törende konuşan eski Başkan Mehmet Kaptanoğlu bu göreve gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Kaptanoğlu; “Bu salonda il başkanlık görevini aldığımda şunu söylemiştim, herkese aynı mesafede olacağım, partimi seçime götüreceğim. Eğer il ve ilçe kongreleri olursa partimi kongre salonuna götürüp görevimi tamamlayacağım deniştim. Görevimi elimden geldiğince dediğim ilkler ışığında yapmaya çalıştım.” dedi.
Kongreyi başarıyla tamamladık!
Kongrenin başarıyla tamamlandığının altını çizen Kaptanoğlu; “Cengiz Okur’a bu yarışta centilmence yarıştığı için çok teşekkür ederim. Ordu’ya yakışan güzel bir kongre yaptık. Ordu gibi modern bir şekilde bu görevi yaptığım için çok şanslıyım. Arkadaşlarımla birlikte Bülent başkanıma görevi teslim edeceğim. Çiçek yerine başkanıma partinin anahtarını teslim ediyorum. Bu anahtarı teslim ederken Atila Şahin başkanım gibi koltukta kalmamasını, 2 dönem sonra görevi bir kadın arkadaşımıza devretmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
“Halkçı belediyeler inşa edeceğiz”
Başkan Bülent Akpınar ise ebediyete intikal etmiş örgüt emekçileri için rahmet dileyerek söze başlayarak; “Çok zor bir sürece doğru gidiyoruz. Yolumuz uzun ve çok zor ama Atamız için de yol çok zor ve uzundu, o başardı. Biz de inanıyoruz ki önümüzdeki yerel seçimlerde Ordu’da büyükşehir ya da belediyeler noktasında hep beraber ben değil biz anlayışıyla halkçı belediyeler inşa edeceğiz.  Bugün buradan bu yürüyüşü başlatıyoruz. İnanıyoruz yönetim kurulu olarak, parti üyelerimiz olarak bu zor günleri kısa zamanda aşacağız.” şeklinde konuştu.