CHP ilçe Başkanı Torun partisinden istifa etti

TAKİP ET

 CHP Aybastı İlçe Başkanı Oğuzhan Torun, yaptığı açıklamayla daha önce CHP Aybastı İlçe Başkanlığı görevini bıraktığını hatırlatarak CHP üyeliğinden de istifa ettiğini söyledi. Torun yaptığı açıklamada parti içindeki vefasızlığa dikkat çekti.

3 yıl boyunca onurla ve gururla yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevini Ocak ayında istifa ile sonlandırdığını hatırlatan Torun, “Aybastı da yapılan ilçe kongresinde vefasızlığın örneğini görmüş bulunmaktayım. Görüyorum ki bu partide emeğe hiçbir saygının kalmadığı. Biz görevimizi layıkıyla yaptık. Biz bu partinin başına geldiğimizde sırtımıza ateşten gömlek giydik. Bu partinin protokol koltukları dahi unutulmuştu. Resmi bayramlar unutulmuştu. Cenazeler, düğünler unutulmuştu. İhanet üstüne ihanet edenler partiyi bitirmişti.”

Bazı kesimlere meydan okuyan Torun, “Anlatacağım o kadar şeyler var ki hepsi içimin derinliklerinde kalıyor. Ben bu partide isimleri hep ön plana çıkıp, bu partiyi basamak olarak kullanıp egolu ve partiye hiçbir katkısı olmayıp, partiye haddinden fazla zarar veren, insanlara yüksekten bakan, eli pistir diye el uzatmayan, kendilerini dev aynasında gören, parti iktidar olursa görev alırım söylemleri yapan menfaatçi insanları gördüm onlar kendilerini iyi biliyor. Hadi bakalım iktidar olunca görev almak isteyenler hodri meydan 7 ay sonra seçim var. Çıkında seçime boyunuzun ölçüsünü bir alın görelim.”

Ailesiyle birlikte CHP’den istifa ettiğini söyleyen Torun, “Partiyi Sizin uşaklığınızdan ben çıkardım. Sonra da beni genel merkeze şikayet edip görevden aldırdık diye keyif yaptınız. Sizin bana gücünüz yetmez yetemez. Sayın Milletvekili Seyit Torun da şahittir Mustafa Adıgüzel de il başkanı da şahittir Görevi ben kendim bıraktım naylon partililer. Bunlarla beraber hep ezilmiş hiçbir menfaati olmayan adam gibi adamları da gördüm hep köşeye itilmiş, söz hakkı verilmeyen asıl partililer sadece sizlere selam olsun. Bunun akıbetinde aile fertlerim de içinde olmak üzere kendimde dahil Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinde istifa etmiş olup bundan sonraki süreçte partiyle hiçbir şekilde irtibatımız kalmamıştır.”