CHP'nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Oldu

TAKİP ET

CHP Giresun Belediye Başkan adayını ön seçimle belirledi. Başkan adayı olabilmek için 7 aday adayı yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun'da Belediye Başkan Adayını belirlemek için ön seçim yaptı. CHP'de Giresun Belediye Başkanlığı için Burak Tolga Bektaşoğlu, Umut Elmalı, Ayşegül Hotmanoğlu, Fuat Köse,İsmail Öveç, Mustafa Cem Akar ve Hasan Akgün aday adayı oldu.
Ön seçimde 2528 delegenin oy kullanma hakkı vardı.


İş İnsanı 51 yaşındaki  Fuat Köse CHP'nin Giresun Merkez Belediye Başkan adayı oldu.

Yapılan ön seçimde Burak Bektaşoğlu 615 oy, Umut Elmalı 14 oy, Ayşegül Hotmanoğlu 6 oy, Fuat Köse  667 oy, İsmail Öveç 340 oy,  Mustafa Cem Akar 75 oy ve Hasan Akgün 9 oy aldı.
CHP Giresun Belediye Başkan Adayı olan Fuat Köse aynı zamanda Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütüyordu. Köse, aday olmasından sonra şu açıklamayı yaptı;

Gurur ve sevinçle belirtirim ki, Giresun Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimini kazanan aday olarak sizlerin güvenini almış bulunuyorum. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin bir sonucudur. Hep birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz. Giresun’u ileri taşımak için el birliğiyle, tüm adaylarımızla birlikte çalışacağımız bu süreçte, sizin desteklerinizle daha da güçlenerek yerel seçimi kazanıp, Giresun’umuzu hayal ettiğimiz noktaya kavuşturacağız!!!