CHP Ordu Teşkilatı da adayı internetten öğrendi

TAKİP ET

CHP tam kadro Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe'nin yanında. Genel Merkezin aday belirleme tutumunu eleştiren İl Başkanı Bülent Akpınar, Ulaş Tepe'nin adaylığını internetten öğrenmiş.


CHP Ordu İl örgütünde istifa haberleri boş çıktı. Bugün birlik, beraberlik mesajı verildi.

CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, beraberinde Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve partililerle birlikte basın açıklaması yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi  Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, ön seçim olmadan Ordu’da 4 ilçe adayının açıklanmasının kendisini üzdüğünü belirterek, “CHP İl Başkanı aday açıklandığını internetten öğrenmemeli.” Dedi.


Başkan Akpınar, “Altınordu başta olmak üzere 4 ilçemizin adayı Genel Merkez tarafından açıklandı. Bu açıklamalardan sonra İl Örgütü olarak bir takım konulardan rahatsız olduk. Genel Merkezimizin verdiği kararlara saygı duyuyoruz ancak mahalle seçimlerinden başlayıp bizleri bu makama taşıyan Ordu’da Altınordu’da ki üyelerimize bir söz verdik. 
Altınordu Belediye Başkan Adayımız Ulaş Tepe’nin Altınordu’da emaneti geri alacağından eminiz. Ancak tasnif etmediğimiz şeyler var. Ordu Altınordu’da önseçim olmadığı için tüm üyelerimizden özür diliyorum. Gönlümüzün istediği ön seçimdi. Bu sandıktan Ulaş başkanım da çıkabilirdi, diğer aday arkadaşlarımız da çıkabilirdi. Ama çıkan adayımız kim olursa olsun CHP’ye Altınordu Belediyesini kazandıracaktı. Üzüldüğümüz şey verilen sözlerin tutulmamasıdır. Ama bu kararı Genel merkezimiz vermiştir. Bu nedenle CHP’li bilinciyle bu karara saygı gösteriyoruz. Diğer aday adayı arkadaşlarımdan da bu sözü tutamadığı için özür diliyorum. Genel merkezimizin bu tür hatalar daha yapmayacağına inanıyorum.” Şeklinde konuştu.


TEPE ALTINORDU’YU KAZANACAĞIZ

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe açıklamalarda bulundu. Başkan Tepe, “Altınordu’yu her beraber yönetmek için geliyoruz.” Dedi.

Başkan Tepe, “Hayatımın en verimli en coşkulu dönemlerini CHP’de geçirdim. Çünkü burası benim evim benim ocağımdır. Bayrak asan bir gençtim. CHP beni onurlandırdı ve geçen dönem Gülyalı Belediyesine aday gösterdi. Bir ve beraber çalışarak kazandık. Şimdi de Altınordu’ya adayız. Şimdi de burada acaba partide bir çatlak olurdu CHP kazanamaz diyenlere 31 Mart’ta gereken cevabı Gülyalı’da olduğu gibi vereceğiz. 1 Nisan’da Altınordu Belediyesi’nin önünde olacağız. Halkımızın desteğiyle bunu yapacağız. Altınordu’yu her beraber yönetmek için geliyoruz. Biz kazanınca kimse kaybetmeyecek.” İfadelerini kullandı.