Deniz Bilim Korgan Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Bankacı ve iktisatçı Deniz Bilim Korgan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Korgan’da doğan ve gençliği Korgan’da geçen daha sonra iş hayatı nedeniyle İstanbul’a giden Deniz Bilim, doğduğu topraklara belediye başkanı olarak hizmet vermek için yola çıktı.

İstanbul’da Uluslararası bir şirkette üst düzey görev yapan Deniz Bilim Korgan Belediye Başkanlığına resmen aday adayı oldu.

Deniz Bilim’in aday adaylığına Korganlılardan da destek geldi. Korgan’a hizmet için yola çıktığını belirten deniz Bilim, “Gönül belediyeciliği temelinde insanlarımızın mutlu olduğu, kendilerini güvende hissettiği, toprağı memleket olan, çocuklarını geleceğe hazırlayan  ve Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olacak bir Korgan” dedi.

DENİZ BİLİM KİMDİR?

1991 yılında Ordu Korgan’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Korgan’da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık Bölümünü bitirdi.

2011 yılında Korgan’da AK Parti’ye üye oldu. 2016 yılında İstanbul’a taşındı. İstanbul’da AK Parti İlçe teşkilatlarında görev aldı.

2020-2021 yıllarında TÜVGA’da görev aldı. Korgan Yenipınarlılar Derneği, İstanbul Korganlılar Derneği , Pendik Ordulular Derneği, Korgan Dernekler Federasyonu Yönetimlerinde bulundu.

İş hayatına 2016 yılında bankacılık sektöründe başlayan  Deniz Bilim, uzman Bölge Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürü pozisyonlarında çalıştı.

2020’den beri yurtiçin ve yurtdışı para transferi hizmeti sunan Fintech şirketinde çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.