Enginyurt zamlardan sonra eşek aldı

TAKİP ET

Ordulu DP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt akaryakıt zamları sonrası yolculuklarını eşek ile yapmaya karar verdi. Enginyurt, “Artık akaryakıt zamlarına ne cep yetiyor, ne can dayanıyor. Bundan sonra karar verdik. Yolculuğumuzu eşek ile yapacağız.” dedi.
"Akaryakıt zamlarına ne cep yetiyor, ne can dayanıyor.."
DP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt: “Artık akaryakıt zamlarına ne cep yetiyor, ne can dayanıyor. Recep Tayyip Erdoğan AKP Genel Başkanı olarak sürekli zam üstüne zam yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da zamlardan haberi yok ki akaryakıt zamlarına dur demiyorum. Artık çare nedir diye düşündük, taşındık. Bundan sonra karar verdik. Yolculuğumuzu eşek ile yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan bizi yüz yıl geriye götürdün ya, seni tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu zamlardan sonra hakikaten binebileceğimiz tek şey
bu eşek kaldı ama buna da yazık etmemek için, hayvana da zulmetmemek için sadece şimdilik eşekle beraber olduğumuzu gör de sen bizi ne hallere düşündün, hesabını sen ver. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet ediyorum. Akaryakıt zamlarına son verin. Yoksa millet perişan…”