Enver Yılmaz 5.5 yıl sonra aktif siyasete geri döndü

TAKİP ET

İYİ Parti ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Ordu'da değil Türkiye'de tarih yazmak için yola çıktık" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Enver Yılmaz, 5.5 yıl sonra aktif siyasete geri döndü. 2018 Eylül ayında " Aktif siyasete ara veriyorum" diyerek belediye başkanlığından istifa eden Enver Yılmaz, İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bugün sahalara çıktı.


Enver Yılmaz için Ordu-Samsun il sınırı Akçay mevkinde karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın, İYİ Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç, İYİ Partililer ve AK Parti'de daha önce yönetimde yer almış bazı isimler ve vatanmdaşlar katıldı.


Ordu'ya hizmet için geri döndüğünü belirten Enver Yılmaz, "Çok uzun yıkllar oldu. 5.5  yıldır aranızda yoktum. Onun hasretini iç dünyamda bana sorun.Çok eziyetler ve çileler çekmemize rağmen, sizin sevginiz, muhabbetiniz beni tekrar geri gelmeye zorladı.Bu memlekete hizmet borcum var.Bu topraklar bizim.


Ya burada kalıp kavga etmek durumunda kalacaktık ya da sinemize çekip terki diyar edecektik. Terki diyar ettik ve gittik. Bu memlekete hizmet borcum var. Sloganımız 'Haydi bismillah, kaldığımız yerden devam.'
Sizlerin sevgisi yanımızda oldukça bizi kimse durduramaz. Burası Ordu birlikteliğinin ilk adresidir.


31 Mart'ta bu düzeni benimle yıkmaya var mısınız? Beni yalnız bırakmayınız. Beni siz çağırdınız. Ben sizin önünüzde Ordu için ölüme varım.Ne kadar üzerimize gelirseniz, o kadar üzerinize gideriz.
Arkamda değil, yanında durun. 31 Mart'ta Ordu'da değil, Türkiye'de tarih yazacak sonuçu alalım" şeklinde konuştu.
Enver Yılmaz daha sonra Ünye, Fatsa ve Altınordu İlçelerinde de halkla buluşacak.