Fatih Evli AK Parti'den Altınordu Belediyesi için adaylığını açıklıyor

TAKİP ET

Altınordu Belediyesi için AK Parti'den ilk aday adayı geldi. Altınordu Belediyesi eski başkan yardımcılarından Fatih Evli, AK Parti'den Altınordu Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Altınordu’da siyaset ısınmaya başladı. AK Parti’den Altınordu için ilk aday adayı belli oldu. Altınordu Belediyesi’nde 2014-2018 yılları arasında Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Evli Altınordu Belediyesi’ne aday olduğunu açıkladı.

Mimar olan Fatih Evli, Altınordu Belediyesi’nde teknik başkan yardımcısı olarak görev aldı. Fatih Evli adaylık başvurusunu 22 Kasım Çarşamba günü saat 12.00’de Ak Parti Altınordu İlçe Başkanlığına yapacak.

FATİH EVLİ KİMDİR?

29.05.1985 tarihinde Ordu ili Kabadüz ilçesi doğumludur. İlkokul, Ortaokul, Lise eğitimini Altınordu ilçesinde tamamlamıştır. 2009 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Mesleki hayatına mimar olarak devam ederken, diğer taraftan Ticaret Odası Meclis üyeliği görevi yapmıştır.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra Altınordu Belediyesi Meclis Üyeliği görevine başlamıştır. Daha sonra Altınordu Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.