Fatsa'da üretiliyor, Almanya ve Fransa'da marketlerde satılıyor

TAKİP ET

Ordu Fatsa'da üretilen fındık  ve yerfıstığı kreması Almanya ve Fransa'nın ünlü marketlerinde satılıyor.

Ordu’da Fatsa’da kurulu bulunan  DKC Grup A.Ş. yurtdışı pazarına açılıyor. Birçok ülkeye ihracat yapan DKC Grup A.Ş. Master Nut Markasıyla Fransa ve Almanya’da marketlerdeki yerini aldı. Fransa’da Colmar, Almanya’da LiDL Marketlerinde Fatsa’da üretilen ürünleri bulmak mümkün.


Fransa’da Colmar Marketlerde fındık kremaları raflarda yerini aldı. Almanya’nın  LiDL Marketleri ile DKC Grup arasında üretim anlaşması yapıldı.


DKC Grup, Almanya’da satılmak üzere özel yer fıstığı kreması üretmeye başladı. İlk parti ürünlerin Almanya’ya gönderildiği ve satışa sunulduğu bildirildi.
DKC Grup, kakaolu, krokanlı fındık kreması, kakaolu fındık ezmesi, Şeker ilavesiz yerfıstığı ezmesi, susam tahinli krema, fındık ezmesi, yer fıstığı ezmesi gibi ürünler üretiyor.


DKC Grup Hakkında
DKC GRUP 2012 Yılında üç yıllık Ar-ge çalışmaları sonunda tarımsal ham madde işleme, parakende, Üretim, İthalat ve İhracat gibi farklı alanlar da önemli tecrübelere sahip üç girişimci tarafından kurulmuştur.
2017 Yılı içerisinde sürülebilir Fındık Krema Pazarında minimum %3 Pay hedefine ulaşmayı, yine antep fıstığı, badem, ceviz, yer fıstığından ürettiği sürülebilir krema, pralin ,ezme ,dondurma sosu ve püre üretiminde de 2017/2018 döneminde pazar liderliğine ulaşmayı hedeflemiştir .
2020 Yılına kadar DKC grup A.Ş. kabuklu yemişlerden üretilmiş kahvaltılık ezme ve kremalar (Fındık ,fıstık, susam vs), susam, tahin kategorilerindeki büyümenin dışında turizm ve perakende alanlarında yatırımlar gerçekleştirecektir .