Fındık videosuyla ünlenen Bizim Kız TRT'de yaptı yapacağını!

TAKİP ET

Fındık bahçesinde çektiği bir videodan sonra ünlü olan "Bizim Kız" Nurşen Karayanız başarı basamaklarını bir bir çıkmaya devam ediyor. Bizim Kız, annesi ve babasıyla bugün TRT 1'e konuk oldu.

TRT 1 Ekranlarında yayımlanan Alişan ile Hayata Gülümse Programının konukları arasında bugün Ordulu sosyal medya fenomeni “Bizim Kız “ Nurşen Karayanız ile annesi  Cemile ve babası Mehmet Karayanız da vardı.


Ordu’nun Kabataş İlçesi Belen Mahallesi’nde fındık toplarken çektiği  video bir gecede bir milyon izlenince Nurşen Karayanız’ın şansı döndü. 
Ordu’nun önde gelen sosyal medya fenomeni olan “Bizim Kız” Nurşen Karayanız ulusal kanallarda da yer almaya devam ediyor.


Anne ve babasıyla birlikte TRT1’de yayımlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Nurşen Karayanız oldukça mutlu olması dikkat çekti.
Program sonrası Nurşen Karayanız şu paylaşımı yaptı;
Bugün TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan’ın Hayata Gülümse adlı programının konuğu olduk.


Ben çok mutluyum anne ve babamla küçücük bir köyden çıkıp hem kendimi hem de onları mutlu edebildiğim için.Hayallerim daha bitmedi, dürüst ve helalinden ekmek yiyerek, ana baba duası alarak daha çok güzel işlere imza atacağız.