Genç kadın dayısının cenazesinde yaşamını kaybetti!

TAKİP ET

Dayısının cenazesine gelen genç kadın kalp krizi geçirip yaşama veda etti.38 yaşındaki Arzum Öztürk Kurutaş sevenlerini yasa boğdu.

Giresun'un Piraziz İlçesi Nefsi Piraziz Mahallesi'nde Olgun Öztürk vefat etti. Olgun Öztürk'ün cenaze törenine Muğla Bodrum'da yaşayan yeğeni Arzum Özdemir Kurutaş'ta katıldı.


cenaze sırasın 38 yaşında ve 1 çocuk annesi Arzum Özdemir Kurutaş aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen genç kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Bodrum'da iş kadını olan Arzum Özdemir Kurutaş'ın  (BESİAD) Bodrum Sanayi ve İş İnsanları Derneği üyesi de olduğu bildirildi.


Dayısının cenazesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Arzum Özdemir Kurutaş'ın cenazesi toprağa verilmek üzere yaşadığı Muğla'nın Bodrum İlçesine gönderildi.
Başsağlığı mesajı yayınlandı

Arzun Öztürk Kurutaş'ın Bölge Müdürü olarak çalıştığı PCA Sertifikasyon Hizmetleri Ltd. Şti. bir başsağlığı mesajı yayınladı;


Şirketimize uzun yıllar hizmet etmiş çok sevgili ve değerli çalışma arkadaşımız Arzum ÖZDEMİR KURUTAŞ’ın zamansız kaybı hepimizi derinden yaralamıştır.
Güler yüzü ve sevecenliği ile değer verdiğimiz arkadaşımızı anılarımızda daima yaşatacağız.


Merhume Arzum ÖZDEMİR KURUTAŞ’a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 
Mekânı cennet, ruhu şad olsun.
Acımız sonsuzdur.