Giresun'un reklamını Terzi Hüseyin yaptı

TAKİP ET

Terzi Hüseyin, TRT sabah kuşağında yayınlanan ”Alişan ile Hayata Gülümse” programının organizasyonunu yaptı, Giresun’u dünyaya tanıttı.
Giresunluların spor sahalarından yakından tanıdığı bir isim olan ve Giresunspor’a düşkünlüğü ile bilinen Terzi Hüseyin lakaplı Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar, önceki gün TRT’nin sabah kuşağında yayınlanan ve sanatçı Alişan’ın sunuculuğunu yaptığı “ Alişan ile Hayata Gülümse “adlı programda Giresun’un hem ülke çapında hem de yurt dışında büyük bir tanıtımına imza attı. Başta valilik, belediye ve diğer turizm kuruluşlarının binlerce lira harcayarak yapamadığı tanıtıma imza atan Terzi Hüseyin’e programı izleyen yurt içindeki ve yurt dışındaki Giresunlulardan tebrik telefonları ve mesajları yağıyor,

BENİ ARADILAR, BEN DE ORGANİZASYONU YAPTIM
Hüseyin Bayraktar, kendisini bir arkadaşının arayarak TRT’nin fındıkla ilgili bir program çekimi yapmak istediğini, yardımcı olup olamayacağını sordu.

Bende program yapımcılarını aradım ve isteklerini kabul ettim. Muhtarlığını yaptığım köyümde denizi gören bir mevkiide program çekildi” dedi. Terzi Hüseyin programda Giresun’un yerel yemeklerini de tanıttı. Sanatçı Alişan ile Terzi Hüseyin programda karşılıklı maniler söylediler, daha sonra Alişan’ın beline sepet bağlayarak kemençe eşliğinde fındık hasadını başlattı.