Gölköy Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan'a Fahri Hemşehrilik Belgesi

TAKİP ET

Gölköy Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan'a " Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi.

Gölköy Belediye Meclisi, Gölköy'e yaptığı hizmetlerden dolayı ilçe Kaymakamı  Muhammed Sadi Taşyapan'ı " Fahri Hemşehrilik Beratı" ile ödüllendirdi.


Gölköy Belediye Meclisi bugün Başkan Fikri Uludağ başkanlığında toplandı. Toplantıda meclis üyeleri Kaymakam Muhammed Sadi Taşyapan'a " Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesini oy çokluğuyla kabul etti.


Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, "Fahri Hemşehrilik Beratı" nı Kaymakam Taşyapan'a teslim etti. Başkan Uludağ, "Göreve geldiği günden bu yana İlçemize ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyetlerde önemli katkıları ile ilçemizin huzuru ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle görev yapan Kaymakamımız Sn. Muhammed Sadi TAŞYAPAN’a;
Belediye Meclisimizin Oy Birliği ile aldığı karar doğrultusunda “FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI’’ takdim ettik.

Sayın Kaymakamımıza ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.


KAYKAMAK TEŞEKKÜR ETTİ
Gölköy Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan, kendisini Gölköylü olarak kabul ettiğini söyledi. Kaymakam, Taşyapan, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ve Meclis üyelerine teşekkür etti.


Muhammed Sadi Taşyapan kimdir?
Kaymakamımız Muhammed Sadi TAŞYAPAN  Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur.
        İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu  Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Bakanlık oluru ile 110.Dönem Kayseri Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İlk Stajını Kayseri Valiliği’nde tamamladı. Erzurum İli Aziziye İlçesi’nde ve Bursa İli Orhangazi İlçesi’nde refiklik stajını tamamladı.
        11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ve İçişleri Bakanlığı'nın 12.08.2022 tarihli onayı ile Gölköy Kaymakam V. olarak atandı.