Gülyalı CHP'de sular durulmuyor! Aday kim oldu?

TAKİP ET

CHP Gülyalı'da sular durulmuyor. Genel Merkez, Uğur Cörüt'ü önce aday açıkladı sonra geri çekti, ortalık karıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gülyalı Belediye Başkan adayı kim olacak. 2019 yerel seçimlerinde Ordu'da CHP sadece Gülyalı'da seçimi kazanmıştı. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe bu dönem Altınordu Belediyesi için aday gösterildi.


CHP'den Gülyalı Belediye Başkanlığı için Ahmet Yüce ile Uğur Cörüt aday adayı oldu. CHP genel Merkezi Uğur Cörüt'ü akşam aday gösterdi sabah geri çekti. Uğur Cörüt adaylığının devam ettiğini söyledi.


İLÇE TEŞKİLATI AÇIKLAMA YAPTI
CHP Gülyalı İlçe Başkanlığı, “Bazı basın yayın organlarında partimizin belediye başkan adayı olarak aday adaylarımız arasından Uğur Cörüt'ün gösterildiğine yönelik haberler paylaşılmıştır. Partimiz tarafından bizlere bir ismin aday gösterildiğine dair resmi bir bildirimde bulunulmamıştır. Partimizin aday belirleme süreci devam etmektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçemizi en güzel şekilde yönetecek aday üzerinde titizlikle çalışılmaktadır. Spekülasyonlara yer vermemek adına resmi açıklamalara itibar edilmesi gerektiğinin altını önemle çiziyoruz.

CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI BELLİ OLDU

Cumhur İttifakı Gülyalı'yı MHP'ye bıraktı. MHP Gülylaı Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti'den adaylık başvurusu yapan Medet Sipahi'yi aday gösterdi. Medet Sipahi Hoşköy Mahallesi Muhtarlığını yürütüyor.

CHP Gülyalı