Hilmi Başkan, Ulaş Başkan için yaş günü pastası kesti!

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe 34. yaş gününü kutladı. 35. yaşına giren Ulaş Tepe için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler pasta kesti.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 2019 yerel seçimlerinde Gülyalı Belediye Başkanı seçildiğinde 28 yaşındaydı. Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından olan Ulaş Tepe, 2024 yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı oldu.


13 Haziran 1990 doğumlu olan Başkan Ulaş Tepe'nin bugün yaş günü. Ulaş Başkan'a sürpriz yaş günü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'den geldi.
Ordu Büyükşehir Belediye Meclis toplantı sonrası Başkan Güler, makam odasında Ulaş Tepe için yaş günü pastası kesti. 35. yaş gününe basan Ulaş Tepe, Başkan Güler'in yaşgünü pastası için teşekkür etti.


Başkan Güler, Ulaş Tepe'nin yaş günü için şu paylaşımı yaptı,
Görüşlerimiz, fikirlerimiz  ve partilerimiz farklı olabilir ama hepimizin Ordu sevdası aynı .
Ordu Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumunun ardından, birbirinden değerli ilçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe kardeşimizin doğum gününü kutladık.
Hep birlikte nice sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu yıllara…