Korgan'da tansiyon yükseldi! Kriter tartışması gündem oldu

TAKİP ET

Seçimler için tansiyon erken yükseldi. Seçimin en sıcak yaşandığı yerlerden biri Korgan oldu. İlçe Başkanı Belediye Başkanlığına aday oldu, söyledikleri gündem yarattı.

Korgan’da siyaset erken ısındı. Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a karşı Ak Parti içerisinde her gün yeni bir aday çıkıyor.

Korgan’da son aday AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak oldu. Karabayrak adaylığını İstanbul’da açıkladı.

Eyüp Karabayrak’ın Korgan Belediye Başkan adayı olmasıyla birlikte  AK Parti Korgan İlçe Başkanı kim olacak tartışması da başladı

Korgan’da gazetecilik yapan Yılmaz Bibi de Korgan İlçe Başkanlığını isteyen isimlerden birisi.

Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İstanbul’da  kalabalık bir ortamda Yılmaz Bibi için “ Kriteri tutmuyor” diye açıklaması yaptı.

Başkan Karabayrak’ın açıklaması Yılmaz Bibi’yi kızdırdı. İstanbul’da Ordu Günleri programını yarıda kesen Yılmaz Bibi Korgan’a dönerek Eyüp Karabayrak’a sosyal medya üzerinden  canlı yayınla cevap verdi.

Korgan’da imzasının bulunduğunu belirten Yılmaz Bibi, yıllarca AK Parti için çalıştığını söyledi. Yaptığı çalışmalara örnekler veren Yılmaz, Eyüp Karabayrak’ın Korgan için neler yaptığını sordu.

BAŞKAN KİRAZ’IN ALTINI OYDU

AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak’ın  Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın altını oyduğuna da işaret eden Yılmaz Bibi, “Bunu Tuncay Başkan’a söyledim. Tuncay Başkan Korgan’a hizmet etmiştir. Siz neler yaptınız. Tek yaptığını şey Tuncay Başkanın altın oymak oldu. Sonrada İstanbul’da Tuncay Başkanın gözünün içine bakarak adaylığınızı açıkladınız” dedi.

KRİTERLERİ AÇIKLAYINIZ

Eyüp Karabayrak’a seslenen Yılmaz Bibi,” Benim kriterim tutmazmış. İki dönem beni il delegesi yazarken kriterim tutuyordu. Siz ne yaptınız CHP’li ismi il delegesi yazdınız. Benim neden kriterim tutmadığını açıklayacaksınız” ifadelerini kullandı.