Leyla Çıtır işçi olarak çalıştığı belediyeye başkan oldu

TAKİP ET

İşçi olarak çalıştığı belediyeye başkan olarak geri döndü. MHP'li Başkan, CHP'li Başkan'a görevi devretmeye gelmemesi tartışma yarattı.

Ordu Çamaş'ın ilk Ordu'nun tek kadın belediye başkanı Leyla Çıtır görevine başladı. Başkan Çıtır ve Belediye Meclis Üyeleri bu sabah Fatsa'da Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.
Başkan Leyla Çıtır daha sonra, işçi olarak çalıştığı Çamaş Belediyesi'ne başkan olarak gitti. Leyla Çıtır'ı Çamaş Belediyesi çalışanları karşıladı.
Seçim sürecinde CHP Adayı Leyla Çıtır hakkında yaptığı konuşmalarla şimşekleri üzerine çeken Çamaş Belediye Başkanı MHP'li Mahmut Ayparçası, yeni başkan Leyla Çıtır'a görevi devretmeye gelmemesi dikkat çektiği kadar tepki de çekti. Seçimi kaybeden Ayparçası'nın Leyla Çıtır'a görevi devretme nezaketi göstermemesi yeni bir tartışmayı da başlattı.

Seçim çalışmaları sırasında Mahmut Ayparçası, Leyla Çıtır için "31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu, ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Başka bir şey yok. Çok iyi bildiği bir şey var, iyi dedikodu yapmak. Eğer oraya da takılırsam sana o dedikoduları da canlı yayında anlatırım. Tamam mı? Kızım az kendine gel ya. Ya sonuçta bu bir seçim ne oluyor ya? Önüne gelene sarılıyorsun. Bizim inancımızda var mı bu? Ahlakımızda bu var mı? Sen Çamaş'a çok kötü örnek oldun. Kendine gel az" şeklinde konuşmuştu.

Çamaş'ın ilk kadın belediye başkanı Leyla Çıtır'a Belediye Yazıişleri Müdürü tarafından çiçek ile birlikte belediyenin mührü teslim edildi.
Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır, " Çamaş'a hizmet için çalışacağız. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak gayesi Çamaş" dedi.