Metin Gündoğdu'ya Genel Merkezden Mahmut Özer talimatı

TAKİP ET

Milli Eğitim Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili Mahmut Özer'in tüm programlarında yanında olan AK Parti Ordu eski Milletvekili Metin Gündoğdu, Genel Merkezin kendisine talimat verdiğini söyledi. Gündoğdu,  Ordu'ya yaptığı hizmetler nedeniyle Mahmut Özer'e teşekkür etti.


Ünye’de yayın yapan Oney Flash FM Radyosuna telefonla bağlanan Gündoğdu açıklamalarda bulundu.
Seçim çalışmaları sırasında ve sonrasında Mahmut Özer’in Ordu’ya kazandırdıklarına işaret eden Gündoğdu, “Allah kendisinden bin kere razı olsun” dedi.
AK Parti eski Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Saha çalışmalarında neden sadece Mahmut Özer’le birlikte oluyorsunuz da diğer milletvekilleri ile hiç olmuyorsunuz?” sorusuna verdiği cevabında, bunun Genel merkez talimatı sonucu gerçekleştiğini söyledi.
Metin Gündoğdu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
“Mahmut Özer Bey Milli Eğitim Bakanlığımızı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı döneminde bizimde çok kıymet verdiğimiz, değer verdiğimiz ülkemize hizmet etmiş biri. Ordu’da bir polemik yaşandı. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Başkan bize dedi ki Mahmut Bakanımızın yanında ol, beraber ol. Bende bu doğrultuda, Teşkilat Başkanımızın talimatı doğrultusunda Mahmut Bakanımızın yanında oldum. Genel Merkez yarın der ki şurada duracaksın, ben orada dururum. Partimin talimatına tam manasıyla uyarım.
Dolayısıyla Mahmut Özer Bey’in Ordu’ya hizmet edebilmesi için, Ordu’ya yatırım gelebilmesi için yaptığı çalışmalarda doğrudan bilgilendirme yapmaya gayret gösteriyorum.
Prof. Dr. Mahmut Özer’den Allah bin kere razı olsun. Sadece 1 aylık seçim döneminde Ordu’ya 30-40 yılda gelmeyen 4 milyar TL’lik Milli Eğitim yatırımı geldi. 2 Milyar TL’lik te diğer kurumlardan Ordu’ya yatırım geldi. Gelmeye de devam ediyor. Onun için biz Mahmut Bakan’ın öncülüğünde, onunla birlikte Belediye Başkanlarımız, diğer arkadaşlarımız Ordu’ya hizmet etme gayretindeyiz.”