MHP Çamaş'ta Başkan Ayparcası'na rakip geldi

TAKİP ET

MHP'den Azmi Yılmaz Çamaş Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Yılmaz başvurusunu Genel Merkeze yaptı.

Cumhur İttifakı'nın ordu'da iki belediyesinden birisi olan Çamaş Belediyesi'ne bu seçimlerde kim aday olacak? Çamaş Belediyesi için Azmi Yılmaz aday adaylığını açıkladı. Çamaş Belediye Başkanlığını halen MHP'den Mahmut Ayparcası yürütüyor.

MHP genel Merkezine adaylık başvurusunu yapan Azmi Yılmaz şu açıklamayı yaptı;

Ben Çamaş’ın öz evladı, Akköy Çayır Mahallesinde ikamet eden, Azmi Yılmaz olarak 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Çamaş Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.


Çamaş ilçemizin yönetimine talip olmanın, zora talip olmak olduğunun farkındayım. Ben zoru başarmış ve bunu yaparken hiç gocunmamış bir babanın evladıyım. Çamaş eski belediye başkanlarından Rahmetli babam Nazmi Yılmaz, daha iyi hizmet alabilmek, daha çabuk gelişebilmek için koltuğundan feragat etmiş Çamaş’ın ilçe olmasını sağlayarak Türkiye’de benzeri olmayan bir davranış sergilemiştir.


Ben böyle bir babanın evladı olarak, onun hayallerini ve görmek istediği Çamaş’ı inşa etmek buradayım. 


Çamaş’ın kabuğunu kırması için genç bir jenerasyona devredilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çamaş yepyeni bir anlayışla, çağdaş ve genç bir bakış açısıyla yönetilsin istiyorum. Sorunlarını aşmış, insanları huzurlu, gençleri umutlu bir Çamaş hayal ediyorum. Çamaş’a hizmet bir bayrak yarışı ise, ben bu bayrağı alıp daha yükseklere taşımak istiyorum.


Allah’ın izni, kıymetli parti büyüklerimin tensipleri ve siz kıymeti Çamaş halkının destekleriyle daha güzel yarınlarda görüşmek ve kucaklaşmak dileği ile hepiniz Allah’a emanet ediyorum.