Milletvekili Özer, Ordu'nun iptal edilen milli eğitim yatırmalarıyla ilgili açıklama yapacak mı?

TAKİP ET

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ordu Milletvekili Mahmut Özer,  Ordu’nun iptal edilen milli eğitim yatırımlarıyla ilgili açıklama yapacak mı?
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, seçim öncesi Milli Eğitim Bakanı iken Ordu’ya, okul, öğretmenevi, spor salonu ve özel eğitim yatırımları sözü vermişti. Mahmut Özer’in bakanlığı bitmiş, yeni gelen Bakan Yusuf Tekin, Ordu’ya söz verilen yatırımları iptal etmişti.
TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ordu’nun yatırımlarının iptal edilmesi konusunda bir açıklama yapmamıştı.
 ÖZER ORDU’YA GELDİ
AK Parti Milletvekili Mahmut Özer Ordu’ya geldi. Özer iki gün Ordu’da kalacak. Özer, Altınordu, Fatsa, Ünye, Gürgentepe ve Kabadüz ilçelerinde incelemelerde bulunacak.
VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ
Milletvekili Mahmut Özer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, önceki dönem Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile birlikte Ordu Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti.
Milletvekili Özer,  "Uzun aradan sonra tekrar Ordumuza döndük. Hem Ordumuzun mevcut durumunu hem de 2024 yatırımlarıyla ilgili kapsamlı bir değerlendirme için bugün ilk ziyaretimizi Valiliğimizden başlattık. İnşallah valimizle birlikte özellikle 2024 yatırım planlarının Ordu'nun ihtiyacı olan yatırım planlarının şimdiden çalışmalarını yapmak üzere kapsamında bir değerlendirme toplantısı yapacağız." Dedi.
Mahmut Özer’in Ordu’nun iptal edilen milli eğitim yatırımları konusunda bir açıklama yapmaması dikkat çekti.