Narin Mert plaketle ödüllendirildi

TAKİP ET

Ordu'yu Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda temsil eden Türban Tasarımcısı Narin Mert, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde plaketle ödüllendirildi.

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden anlamlı bir etkinliğe imza attı. 8 Mart Kadınlar Günü etkinliklerinde her yıl ayrı bir üyesini ödüllendiren  Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, bu yılki plaketi   Korgan'dan çıkıp Ordu'yu Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda temsil eden Türban Tasarımcısı Narin Mert'e verdi.


Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda Türban Tasarım dalında sayısız birincilikler alan Narin Mert, artık bu yarışmalara kendi dalında jüri başkanı olarak katılıyor.


Korgan'daki kuaför dükkanından Türkiye çapında bir başarı elde eden Narin Mert'e bağlı bulunduğu Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sürpriz yaptı.


Oda Başkanı Erdoğan Akyürek, Narin Mert'i başarılarından dolayı tebrik etti. Narin Mert'in yarışmalarda Ordu'yu başarı ile temsil etmesinden büyuük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Erdoğan Akyürek, "Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde  Narin Mert hanfendiyi plaketle ödüllendirmeyi uygun bulduk.Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.


Aynı zamanda Türban tasarım Eğitmeni de olan Narin Mert, bu anlamlı günde kendisine bu plaketi layık gören Ordu Esnav ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek ve yönetim kurulu üeyeleirne teşekkür etti.