OBB Afet İşleri Dairesi Başkanı Emrah candan kimdir?

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığına Emrah Candan atandı. Emrah Candan kimdir, daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde son yapılan atamalarda Afet İşleri Dairesi Başkanlığına Emrah Candan getirildi. Ordu Altınordu İlçesi Saraycık Mahallesi'nden olan Emrah Candan özel ve kamuda başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti.


Emrah Candan kimdir?
07 Mayıs 1984 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.


2011 – 2014 yılları arasında Ordu’da özel bir şirkette havaalanı, otoyol, yol yapım işleri gibi çeşitli altyapı ve üstyapı projelerinde kesin hesap ve şantiye şefi olarak çalıştı. 2014 - 2019 yılları arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Etüt-Proje, Keşif ve Kesin Hesap Şube Müdürlüğünde sıcak asfalt, üstyapı ve sanat yapısı işlerinde kontrol mühendisi ve kontrol şefi olarak görev aldı. Yol Yapım Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Afet İşleri Dairesi Başkanlığı görevini yürütmektedir.  Evli ve iki çocuk babasıdır.