OBB'den istifa eden daire başkanı memleketinde aday gösterilmedi

TAKİP ET

OBB'de Daire Başkanlığından istifa edip Sakarya'da belediye başkan adayı olmuştu ancak listeye giremedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığından istifa edip AK Parti'den Sakarya Serdivan Belediye Başkanlığına aday adayı olan İlhan Yılmaz aday gösterilmedi.


Listelerin belli olmasından sonra İlhan Yılmaz sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
İlhan Yılmaz'ın açıklaması şöyle;


Serdivan Belediye Başkan Aday Adaylığı için çıktığımız yolculuğumuzu, sevgi ve muhabbet esasıyla Serdivanlı hemşehrilerimizle kucaklaşarak geçirmenin gurur ve mutluluğu içerisindeyim. 
Her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzüyle, sıcak çayıyla, doyumsuz sohbetiyle karşılayan hemşehrilerimize büyük bir teşekkür borçluyum. 
Şimdi vakit, bugüne kadar sokak sokak anlattığımız AK Parti’mizin gerçek belediyecilik anlayışını 31 Mart’ta Serdivan’ımızda ve Sakarya’mızda büyük bir başarıyla taçlandırma vaktidir. 
AK Parti’miz bir dava ve vefa hareketidir. Aldığımız siyasi terbiye bizlere bugünlerin kenetlenme, dayanışma ve bir olma vakti olduğunu öğretti. Bu anlayışla başta Sakarya’mızda Yusuf Alemdar Başkanımızla Serdivan’ımızda Osman Çelik Başkanımızla omuz omuza çalışmaktan bir adım geri durmayacağız. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman milletimize hizmet yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz.
Bu vesileyle aday adaylığımız sürecinde tecrübelerinden faydalandığımız başta Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’a, Milletvekillerimize, İl Başkanımız Yunus Tever’e, Serdivan İlçe Başkanımız Burak Erken’e, Kadın ve Gençlik Kollarımıza çok teşekkür ediyorum.