OBB Genel sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay kimdir? İki görevi birden yürütüyor!

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Vekilliği ile Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı görevlerini Seyfettin Bilkay yönetiyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde iki makamı yöneten başarılı bürokrat Seyfettin Bilkay kimdir? Bilkay Hava Kuvvetleri Komutanlığında görev yaptıktan sonra Altınordu Belediyesi'nde çalıştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde vekâleten baktığı Zabıta Dairesi Başkanlığını son atamada bıraktı. Genel Sekreter Yardımcılığı ile Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı görevlerini başarı ile yürüten Seyfettin Bilkay, Ordu Perşembeli.

Seyfettin Bilkay Kimdir?

1975 Yılında Ordu’nun Perşembe ilçesinde doğmuştur. Perşembe Ekinciler İlk ve Ortaokulundan sonra Ordu Ticaret Meslek Lisesini tamamlamış, daha sonra Kastamonu Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. 

 1998 –2014 yılları arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Uzman Çavuş olarak görev yapmış, yurtiçi ve yurtdışı birçok görevde aktif olarak bulunmuştur. 2015 yılında Kastamonu Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde başladığı belediyecilik hizmetlerine 2015 – 2017 yılları arasında Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak devam etmiştir. 

2017 yılında Altınordu Belediye Başkanlığına Güvenlik Amiri olarak geçiş yaptıktan sonra 2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Güvenlik Şube Müdürü olarak atanmıştır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde sırayla Muhtarlık İşleri Şube Müdürü, Akkuş İlçe Hizmetleri Şube Müdürü ve Korgan İlçe Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 23.12.2020 tarihinde Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 

 Seyfettin BİLKAY; evli ve bir çocuk babasıdır.