OBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hayati ağıl kimdir?

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hayati Ağıl oldu. Ağıl Ordu Korganlı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Hayati ağıl daha önce aynı birimde Temizlik İşleri Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.


Hayati Ağıl Kimdir?
1985 yılında Korgan' da doğdu. İlköğrenimini Tepealan ilk öğretim okulu ve Kocaeli -Derince Piri Reis İlköğretim okulunda tamamladı. 2003 yılında Derince Süper Lisesi’ nden mezun oldu ve aynı yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı ve 2007 yılında mezun oldu. Halen aynı üniversitede yüksek lisans ve Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi' nde Peyzaj Mimarlığı eğitimlerine devam etmektedir.


2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ nde zabıta memuru olarak çalışmaya başladı. 2009-2014 yılları arasında Birinci Hukuk Müşavirliği’ nde kalem memuru ve kalem şefi olarak görevler yürüttü. 2014 yılında naklen tayin yoluyla geldiği Ordu Büyükşehir Belediyesi’ nde Zabıta Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2020 yılından itibaren Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı' na bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü görevini yürütmekteyken halen Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Evli ve 1 çocuk babasıdır.