Ordu 31 Ocak Salı vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 31 Ocak Salı vefat haberleri
Kabadüz İlçesi, Başköy Mahallesinden, Salih Kahraman’ın eşi MÜSEBBİYE KAHRAMAN vefat etmiştir.
Altınordu Saraycık Mahallesi, Elmalı Mevkiinden, merhum Mustafa Korkmaz’ın kızı, Necati Pala’nın eşi, Gülay, Sunay ve Sema’nın annesi MELAHAT PALA vefat etmiştir .
Giresun İli, Alucra İlçesi, Konaklı köyünden, merhum Mualla Durhan’ın eşi, Berna, Fatma ve Tanju Durhan’ın babası KENAN DURHAN vefat etmiştir.
 Düz Mahalle’den merhum Hasan Erdal’ın eşi, Menzume Nurcan, Özcan, Gürsel ve Ayşen Erdal’ın annesi HATİCE ERDAL vefat etmiştir .
Perşembe Medreseönü Aşağı mahalleden Çakaloğullarından merhum Necati Kılıç'ın kızı Emine Okuş'un vefat etti.
Ordu esnafından merhum lokantacı İsmet Altan ve merhume Ayşe Altan’ın oğlu Meral Güldaş Nural Altan ve merhum Erol Altan’ın ağabeyleri, Kemal Güldaş'ın kayınbiraderi, Pınar Kalay, Esra Özbek ve Doğukan Kongurtay'ın dayıları Kemal Altan hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Fatsa Yassıtaş mahallesi sakinlerinden atölyeci Yüksel Karaca'nın eşi, Ahmet ve Mahmut Karaca'nın annesi Hacer Karaca vefat etmiştir.
Fatsa Kayaköy Akçekese mahallesi Kilisederesi mevkiinden merhum Hacı Şükrü Yüksel'in oğlu Hacı Nazım Yüksel vefat etmiştir.
Fatsa İslamdağ mahallesi Güllük Küme Evleri sakinlerinden merhum Ali Güldü'nün oğlu, Ümüt, Nurullah ve Ali Güldü'nün babası Hilmi Güldü'nün vefat etmiştir.