Ordu 4 Ekim Çarşamba vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 4 Ekim Çarşamba vefat haberleri
Altınordu Saraycık Mahallesi Dereli mevkiinden merhum Hasan BAŞ' ın Eşi Hüseyin ve Yalçın BAŞ' ın Anneleri MENİŞE BAŞ vefat etmiştir. 
Altınordu  Teyneli Mahallesinden merhum Mustafa Sıldıroğlunun oğlu İbrahim Mehmet Bekir Sıldıroğlunun kardeşi merhum Faruk Türkşat Fatma Dilşad Sıldıroğlunun babası ALİ HAYDAR SILDIROĞLU  vefat etmiştir .
 Altınordu Hacılar Mahallesinden Filiz, Figen, Yıldıray ve Cemal Türker’in babası, Mecit, engin ve Mevlüt Türker’in kardeşi, Ayşe Türker’in eşi MESUT TÜRKER vefat etmiştir .
Altınordu Bahçelievler Mahallesinden merhum Dursun ve Demirzade Özgün’ün kızı, merhum Şakir Üzaydın’ın eşi, merhum Aysel ve Nadire Bozkurt’un kardeşi, Duygu, Deniz ve merhum Ufuk Üzaydın’ın annesi NEDİME ÜZAYDIN vefat etmiştir .
 Altınordu  Çavuşlar Mahallesinden merhum Mehmet Şensoy’un oğlu, merhum Kemal Selami Ertuğrul ve Erol Şensoy’un kardeşi TEVFİK ŞENSOY vefat etmiştir .
Fatsa Yalıköy mahallesi sakinlerinden Doğan, Hasan ve Hüseyin Keskin'in annesi merhum Halit Keskin'in eşi AYŞE SAFİNAZ KESKİN vefat etmiştir.
Fatsa Yalıköy mahallesi Kuştepe semti sakinlerinden merhum Ahmet Yurttaş'ın oğlu Birgül Tuzcu ve Mustafa Yurttaş'ın babası ABDULLAH YURTTAŞ vefat etmiştir.
Fatsa Mustafa Kemal Paşa mahallesi sakinlerinden merhum Memiş Çalışır’ın kızı, Sakarya İlkokulu emekli müdürü merhum Sabri Karayel’in eşi, İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli Sami ve Nuray Karayel’in annesi, Celal Yerebasmaz ve Muhammet Pala’nın kayınvalidesi NAHİDE KARAYEL vefat etmiştir.
Fatsa Kılıçlı mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa Durmuş'un oğlu Yüksel Durmuş'un eşi Özgür, Hasan, Derya ve Özlem Durmuş'un annesi EMİNE DURMUŞ vefat etmiştir.
Fatsa Kumru Küçükakçakese mahallesi sakinlerinden Karayusuf oğullarından Fatsa Belediyesi personeli Ferda Özyürek'in babası SÜLEYMAN ÖZYÜREK vefat etmiştir.