Ordu 7 Ekim Cumartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Altınordu Karaağaç mahallesi Karaoğlan oğullarından merhum Avni Hamdi ve Zehra Karakaya’nın oğlu Çağatay , Furkan’ın babası ve Meral Karakaya’nın eşi SERDAL KARAKAYA vefat etmiştir.

Altınordu Öceli Çolaklı mahallesinden merhum Sadık Çabuk’un gelini Birol Çabuk’un eşi Melisa ve Osman Can’ın anneleri Sebahat ve Osman Mümin’in kızları SÜHEYLA ÇABUK vefat etmiştir.

Altınordu Kökenli mahallesinden apoğlarından merhum Ali akdoğanın oğlu şenel ve şeref Akdoğanın abisi Öner, Ender ve Önder’in babaları ÖMER AKDOĞAN vefat etmiştir.
Altınordu Altunyurt mahallesinden çavuş oğullarından merhum Salim Çavuş’un oğlu Sevil, Serpil, Aşkın, Bahtiyar ve Salim Çavuş’un babaları Havva Çavuş’un eşi ALİ ÇAVUŞ vefat etmiştir.
Ünye Yüceler Mahallesi'nden Ahmet Akten vefat etti.
Ünye Yüceler Mahallesi'nden Celal Bölükbaş vefat etti.
Altınordu Kuylu Mahallesi'nden Beşir Felek vefat etti.
Perşembe Çaytepe'den Aykut Balcı vefat etti.
Fatsa Palazlı Kömürlük mahallesi sakinlerinden merhum Dursun Önal'ın oğlu atölyeci Zeki Önal'ın kardeşi HÜSEYİN ÖNAL vefat etti.
Fatsa İslamdağ mahallesi sakinlerinden eski İslamdağ Belediye Başkanı merhum İsa Orman'ın eşi, Mehmet, Seyfi, Talip ve Sabit Orman'ın annesi RAHİME ORMAN vefat etmiştir.