Ordu Büyükşehir'e renkli ve aykırı aday Seyfi Dizek

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Bağımsız Aday olan Öğretmen Seyfi Dizek, aykırı ve renkli kişiliğiyle öne çıktı. Dizek'in ilginç projeleri var.

Ordu Büyükşehir Belediyesi için 1’i bağımsız 21 aday bulunuyor. Adaylar içerisinde en renkli ve aykırı isim ise bağımsız aday Seyfi Dizek.


Kumru’da yaşayan ,kendi tabiri ile yaşı 40’ı geçen ve hiç evlenmeyen Seyfi Dizek,  Şehit Sabri Eryerler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyor. Yerel seçimler için görevinden istifa eden Seyfi Dizek, önce Kumru Belediye Başkanlığı için aday olmayı düşünmüş. Sonra  “Büyük düşünmek gerek, boğulacaksan derin gölde  boğul “ata sözlerinden etkilenip Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş.


Seçmene ulaşmakta gücük çeken Seyfi Dizek, kendi sosyal medyasından projelerini paylaşıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Seyfi Dizek,” Seçmene ulaşmakta güçlük çekiyorum. Halk benim ve gerçeklerin farkında değil. İnek bakan herkese ayda 2 bin TL vereceğiz. Her ilçeye hayvan otel projem var. Seçimde bende iddialıyım. Pusulada yerim sol üst köşede. Ver yetkiyi Seyfi Dizek’e, gör etkiyi” dedi.


Seyfi Dizek, yeni projelerini kendi sosyal medya hesaplarından önümüzdeki günlerde açıklayacağını da bildirdi.