Ordu'da 10 yaşındaki Efe'nin ölümünde ihmal var mı?

TAKİP ET

Ordu 10 yaşındaki çocuğun üzerine telefon direği düşüp yaşamını kaybetmesi haberiyle sarsıldı. Olayda ihmal var mı araştırılıyor. Gölköy Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

Ordu Gölköy’de meydana gelen olayda 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan yaşamını kaybetti. Küçük Efe Kayhan’ın ölümü Ordu’yu yasa boğdu.


Sarıca Mahallesi’nde rüzgar ve fırtınanın etkisiyle devrilen telefon direği 10 yaşındaki Kadir Efe Kayhan’ın üzerine düştü. Küçük çocuk ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Soruşturma başlatıldı
Küçük çocuğun ölümünde ihmal olup olmadığı araştırılıyor.
Olayla ilgili Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gölköy Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesi ve bilirkişi raporları bekleniliyor.


Adıgüzel, olayın takipçisi olacağız
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kadir Efe Kayhan ‘ın ölüm olayını yakından takip ettiklerini  bildirdi.
Adıgüzel şunları söyledi;
Gölköy ilçemizde telefon direğinin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki Minik Kadir Efe yavrumuza Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ordu Araştırma hastanesi başhekimi Doç.Dr Ali Yılmaz ve tüm meslektaşlarımızın yoğun çabasına rağmen Minik Kadir Efe ne yazık ki  hayata tutunamadı. Kazada ihmali olanları takip edip gereğini yapacağımız dan kimsenin şüphesi olmasın.
Cennetinde huzurlu uyu yavrum.