Ordu'da 5 yıldızlı otel yeri rekor fiyata satışa çıktı

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu'da bulunan 5 yıldızlı 10 dönüm otel yerini rekor fiyata satışa çıkarttı. İhale tarihi belli oldu.

Ordu’da 5 yıldızlı otel yeri satışa çıktı. Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait Altınordu Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 10.101.97 m2 arazi imarda turizm alanı olarak ayrıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, araziyi 5 yıldızlı otel yapımı için ihale yoluyla satışa çıkarttı.

ORDU’NUN EN  DEĞERLİ YERİ

Satışa çıkartılan alan Ordu’nun en değerli yerleri arasında gösteriliyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde OSKİ’ye ait eski su arıtma tesisinin bulunduğu yer olan arazi Melet Irmağına ve denize sıfır konumda. Arazinin 4 tarafı açık. Boztepe, Yoroz ve deniz manzaralı. Durugöl ile Cumhuriyet Mahallesi’ni birbirine bağlamak için Melet Irmağı üzerine yapılacak yaya ve trafik köprüleri de bu alanın hemen yanında bulunuyor. 5yıldızlı otel için ideal bir yer olduğu ifade ediliyor.

REKOR FİYAT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldızlı otel yeri için rekor fiyat istiyor. 5 yıldızlı otel yapılabilecek 10 dönüm için 140 milyon 600 bin TL biçildi.

İhale 22 Kasım tarihinde Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.