Ordu'da 90 yıllık fındık firması Gürsoy ihracatta ilk 5'te

TAKİP ET

Ordu'da 90 yılı aşkın aile şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Gürsoy A.Ş, önemli bir başarıya daha imza attı. 

Firma, en fazla fındık ihraç eden 5. firma olmayı başardı. 

Gürsoy’dan kamuoyuna yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

“Gürsoy Fındık olarak, 2023 yılında ihracatımızla bölgemize ve ülkemize katma değer sağlamaya ve istihdam yaratmaya
devam ediyoruz.

Firmamız, Karadeniz Findik ve Mamülleri ihracatçılar Birligi (KFMiB) üyesi olarak, 2023 yilinda en fazla fındık ihracati gerçeklestiren 20 üye arasında yer alarak bölgemizde en fazla fındık ihracati yapan 5. firma olarak listelendi.

90 yıldan fazla bir süredir, kaliteli Türk fındığını en iyi şekilde tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bu başarıda emegi geçen başta Türk tarım emekçileri,
fedakâr çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.” 

Gürsoy Fındık Hakkında

Gürsoy fındığın anavatanı Karadeniz'de, Ordu'da 1933'ten beri en kaliteli, doğal ve işlenmiş fındıkları Türkiye'ye ve dünyaya sunmaktadır.

Yılların birikimi sayesinde sektöründe uzmanlaşan ve sektörünün en yenilikçi firması olma iddiası ile teknolojiyi yakından takip eden Gürsoy, kuruluş misyonuna bağlı kalarak, kaliteli ürünleri ve üstün nitelikli hizmet anlayışı ile sektöründe sadece Türkiye'de değil dünyada da en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur.

Gürsoy küresel ticaretin gelişmelerini yakından takip eden ve üretim sistemlerine yansıtan bir firma olarak değişen müşteri isteklerine cevap veren müşteri odaklı bir üretim ve satış politikası ile çalışır. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük gıda markalarının ve dağıtıcılarının tedarikçisi olan Gürsoy, iç ve dış pazarda çikolata, pasta, şekerleme, dondurma ve bisküvi sektörlerinin lider markaları ile çalışmaktadır.