Ordu'da Bizim Kız, anne ve babasına 60 yıl sonra düğün yaptı

TAKİP ET

Ordu'da Cemile- Mehmet Karayanız çifti 60 yıl son düğün yaptı. Cemile Hanım gelinlik, Mehmet Bey damatlık giydi 50 yıl sonra düğün yapan Cemile ile Mehmet Karayanız finali Atv'de yaptı.

Ordulu sosyal medya fenomeni Bizim Kız Nurşen Karayanız, annesi ile babasına 60 yıl sonra düğün yaptı. Atv’de Mutfak Bahane Programına çıkan Nurşen Karayanız ile annesi ve  babası o düğünü anlattı.
Ordu’nun Kabataş İlçesi Belen Mahallesi’nde Cemile Karayanız 15 yaşında varmıştı Mehmet Karayanız’a. Çift o günkü şartlarda düğün yapamamıştı. Cemile Karayanız beyaz gelinlik, Mehmet Karayanız da damatlık giyememişti.
Çiftin kızları Nurşen Karayanız sosyal medya fenomeni olduktan sonra anne ve babasına düğün yaptı.
Çiftin düğünü fındık bahçesinde gerçekleşti. Fındık bahçesi düğün salonu gibi süslendi. Çift fındık bahçesine dans ederek girdi. Yaş patsa kesildi, bahşiş töreni gerçekleşti. Cemile-Mehmet Karayanız çifti 60 yıl sonra unutulmaz bir gün yaşadı.


Atv’de Programa Katıldılar
Cemile-Mehmet Karayanız çifti kızları Nurşen Karayanız ile birlikte Atv’de Mutfak Bahane programına katıldı. Karayanız çifti burada yaşamlarını anlattı.
Sosyal Medya Fenomeni Nurşen Karayanız, annesi Cemile hanımın küçük yaşta evlendirilmesini ve yaşadığı zorlukların içinde bir uhde kaldığını söyledi. Nurşen Karayanız,” Böyle bir düğün yaparak annem ile babamın gönlü oldu” dedi.